oliviaelli

winners never quit and quitters never win

Hej alla fina! Hoppas ni mår bra, jag mår rätt bra just för stunden och har tid, så tänkte skriva till er lite.

Nu är det endast 8 dagar kvar till julafton, snart en vecka (!!!!) och jag längtar ihjäl mig efter allt mys. Har snart fixat klart alla julklappar, ska bli så roligt att ge dom. De två senaste veckorna har varit det varit full rulle (as always innan jul) med julkonserter, lucia, praktik, prov, shopping, julbak och frisörbesök! Roligt att vara sysselsatt men den senaste veckan har bara varit jobbig.. Idag har vi iallafall haft sista frisörprovet för året vilket känns gött och det väntar bara ett idrottsprov på onsdag, håller tummarna!

Jag har funderat över bloggen och tror jag faktiskt kommer tillbaka men isåfall efter årsskiftet. Har funderat en hel del och har kommit fram till massor med bra grejer. Mer om det senare!

Nu ska jag tända mitt doftljus, lyssna på The Script och njuta av lite ledig tid. Det gäller att slappna av när man får tillfälle! Har en riktigt god jul och ett gott nytt år om vi inte hörs innan, hej så länge! ♥

Hitta en balans

Nu börjar jag äntligen känna att jag har fått lite mer kontroll över mitt liv. Det har varit ganska mycket kaos den här hösten men jag känner att jag har börjat hitta en balans, att jag vågar mer och står på mig mer. Jag mår helt enkelt bättre, i både kropp och sinne.
 
Snart är detta året över och det gör mig glad eftersom det, rent ut sagt, varit ett skitår för mig. Jag vill att 2014 ska bli ett bättre år än året som gått, men jag tänker varken förvänta mig för mycket eller för lite, utan helt lagom. Ta allt som det kommer och slappna av mer. Jag har lärt mig så otroligt mycket de 12 senaste månaderna, jag är som en helt ny människa jämfört med för ett år sedan. Jisses, tiden bara rinner iväg.

Hur det blir med bloggen vet jag inte, men jag lägger alltid superstor press på mig när jag väl börjar. Om jag börjar skriva här igen så ska jag göra det när jag har tid och lust, och inte för att jag måste. Jag vet inte varför det blir så, det är helt enkelt sån jag är.

Hoppas att ni har det bra såhär i juletid, för det har jag. Sköt om er!

Love / O