oliviaelli

09.04

Hej på er! Ha inte haft lust att skriva de två senaste dagarna men nu är jag tillbaka. I tisdags var jag i rydaholm hos Alex med lite roligt folk, tack för kvällen! Igår var jag på samtal och blev en depp-dag, men idag är det en bättre dag + det är fint väder, så underbart. Ska till sjukhuset sen en sväng och ikväll tror jag att vi ska åka till sommarstugan.. Hörs senare!

Saknade vän❤

8 juli

Hej hej! Ny vecka och nya tag och vi startade den med sol och picknick! Solade lite efter lunch och sen vid tre så mötte jag upp Elin för picknick i åbroparken. Riktigt mysigt faktiskt, tack för eftermiddagen hjärtat♥♥. Skriver något senare, puss!allting var så enkelt då, mitt liv var ett enkelt spår

Godmorgon! Vi satt ute och åt frukost idag, älskar sommaren. Har inga planer inför idag, kanske åker och badar med en kompis eller något. Måste sysselsätta mig nu innan jag ruttnar här hemma för alltid.

4 veckor kvar tills vi åker, längtar snart ihjäl mig.♥

 

Sun

Hej! Har varit ute i princip hela dagen i solen och jobbat på brännan! Ha inte gått så bra men det kommer väl. Annars har jag bara målat naglarna och kollat på PLL, en lugn dag helt enkelt, skönt! Det händer inget speciellt ikväll, ska nog bara mysa till det lite och kolla på en film. Love /o

Semester

Hallå där! Har fått semester nu, känns otroligt skönt. Detta firades med lite shopping tillsammans med Jonna! Jag köpte en blus som jag längtat efter i flera veckor och sen en ny bh. Snart kommer lite släktingar hit och vi ska grilla lite. Ha en bra fredagskväll!

död blogg

Hej kompisar! Död blogg pga. mycket händelser. Var i Estland hela förra veckan (bilder kommer i enskilda inlägg!), jobb och kvällsutflykt till Helsingborg. Har fått mitt antagningsbrev från Växjö också, jag blev antagen!  Så lycklig!! Imorgon är det sista dagen på jobbet och i helgen ska jag verkligen SOVA UT. Har inte sovit ordentligt på tre veckor så det har varit lite depp.. Men nu börjar mitt lov på riktigt!

Lite kvällsmat och en bild på mig och min otroligt fina vän Elin. ♥
 
 
Upp