oliviaelli

nystädat

Har städat heeeeeela eftermiddagen så nu är det äntligen klart! Har gjort om lite, gött med lite nytt. Har hunnit plugga lite och blablabla, shid vad kul att veta. Ska försöka liva upp bloggen men mitt humör vände för en stund sen så säger nog adjö, puss!

16 maj

Hej! Jisses, vad mycket som hänt när jag inte har hunnit skriva här. Har hunnit med att vara sjuk (mindre positivt) och haft spex i skolan. Jag var ju i Stockholm och Visby som sagt förra veckan men jag ska berätta mer i skilda inlägg! Håller på att storstäda nu, skriver sen.

Jag lever

Hälsningar från Gotland! Har varit här sen igår kväll och innan dess har jag varit i Stockholm och haft en av dom mest magiska kvällarna i mitt liv. Vi hörs på söndag.

17.53


Inget smink och ofixat hår idag, vilken frihet.

Godkväll! Kvällen igår spenderades med Jonna och glass. Riktigt mysigt faktiskt! Idag har jag varit i kyrkan en sväng och åkt longboard med Linnéa. Snacka om att jag har ont i benen och fötterna nu, haha klen. Ska inte bli så jobbigt att gå till skolan veckan som kommer eftersom vi bara går 3 dagar varav jag bara går 2,5. Fattar inte att jag ska se One Direction med Linnéa på onsdag, helt sjukt.. Nä, ska plugga lite nu, puss.

take these broken wings and learn to fly

Godmorgon! Ännu en riktigt fin dag, så ska lägga mig och sola idag också. Tredje dagen i rad, så himla gött! Var chill i skolan igår för tyska- och spanskagrupperna var borta. Slutade vid 1 för vi hade inställd musik och på kvällen var jag i kyrkan med några goa tjejer! Idag ska jag upp till libanongården och hålla i ansiktsmålningen med Jonna och ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Vi får se.

2 maj

Vilket underbart väder, sjukt! Det fina vädret kom med maj, vilken tajming haha. Har haft en bra dag i skolan och kom hem vid halv tre typ och har solat en halvtimme, så skönt! Har fått lite färg faktiskt. Eller inte. Ska bara chillidilla resten av dagen, ciao!

we're up all night to get lucky

Godmorgon allihopa! Tiden går så himla fort för idag är det första maj och min låtsaspappa fyller år idag. Det är 5 månader sen nyår, helt sjuuuukt. Hade en grym valborg hemma hos Lollo, tack alla som var där! Kom hem runt halv ett och nu ska jag städa rummet för vi ska ha gäster, tack och hej!