oliviaelli

Repost - Älska din kropp

Hittade en superbra text på Amandas blogg, så läsvärt!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi alla ser olika ut då vi alla är byggda på olika sätt! Men är inte det fantastiskt? Hur roligt vore det om alla gick runt med en och samma kroppsbyggnad? Inte alls roligt!
 
Vi alla ser olika ut och vi alla har olika kroppsbyggnader. Därför måste vi sluta jämföra oss med andra. För vissa kan inte få värsta mellanrummet mellan sina lår, medans andra har jättelätt för det och andra är födda så. Vissa kan inte bli smala medans andra är födda så naturligt och kan inte bli mulliga/tjocka. Och det är väl jättebra att vi alla ser olika ut? Man är fin precis som man är och glöm inte att det ALLTID finns folk som attraheras av just din kroppsform!
 
Vi smala är precis lika sexiga och vackra som er mulliga och tjocka. Ni mulliga och tjocka är precis lika sexiga och vackra som vi smala. Vi har fungerade ben och armar, det ska vi vara glada för! Skitsamma om det dallrar lite eller är lite benigt, så länge man har fungerade ben och armar ska man vara glad!
Vi måste lära oss att älska och acceptera dom vi är. För det finns ingen som dig och det finns ingen som ser ut precis som dig. Är inte det fantastiskt? Du ska bära upp din kropp med stolthet, oavsett kroppsbyggnad!
 
Men vet ni vad? VI MÄNNISKOR SER OLIKA UT, VI HAR ALLA OLIKA FÖRUTSÄTTNINGAR OCH EGENSKAPER. MEN DET ÄR DET SOM GÖR OSS TILL EN EGEN INDIVID, TILL JUST PRECIS DEN VI ÄR, OCH DET ÄR DET FINASTE HOS OSS, ATT VARA DEN MAN ÄR OCH ÄR FÖDD TILL. Vissa människor kan äta pizza och godis varje dag utan att gå upp ett enda kilo samtidigt som andra har lätt för att bygga muskler eller gå ner i vikt. Vi har olika ämnesomsättningar och kroppsbyggnader, MEN DET ÄR INGET FEL MED DET. Kolla på dig själv, upptäck alla dina fina sidor, både utsidan och insidan och visa fram det, visa fram dig själv och den DU är. Kolla inte på någon annans kropp eller utseende och tänk ”precis sådär vill jag se ut” för sanningen är att du inte kommer se ut som henne, för du är inte henne, du är du. Tänk istället att du ska göra det bästa med dig själv, hos dig själv så att DU blir den bästa versionen av dig själv, den bästa DU kan vara. Du själv kommer må bättre, du själv kommer bli starkare och mer självsäker, bara du accepterar dig själv och vem du är. 
 

9 augusti 2014 15:15 | måbra |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas