oliviaelli

Min sommar i bilder +

Började sommaren med att fira min kära storasysters student. Nu ska hon flytta hemifrån och jag blir äldsta barnet, hur sjukt?? // Fick halsfluss och hade det till och från hela juli. Levde mest på glass och smoothies där ett tag. // Åkte på Daniel Adams-Ray med min knäppa vän // Firade lite midsommar.


 Hängde rätt mycket med min finis. // Började jobba i Kaffestugan. // Åkte till Växjö för att träffa några kompisar, bra dag det där! // Åt hotellfrukost med Claes i Göteborg. // En av mina dagar med Linnéa. // Festade till det lite under Karl-Oskardagarna. // Blev brunett efter 4 år som blond. // Åkte till Universeum med min familia.

Bara några få bilder jämfört med alla bra kvällar jag haft! Imorgon är det back to school och för min del andra året på Kungsmad, känns som det var igår då jag gick på skakiga ben in genom dörrarna som nykomling! Tiden går så fort.. Har mycket att se fram emot detta året bl.a. vi börjar klippa, ha kundpass osv, skoj! Avrundar inlägget här med att önska alla lycka till och kämpa på! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas