oliviaelli

Min julafton +

Hej alla tomtenissar! Hade en superbra dag igår, kunde inte blivit bättre. Först var vi som sagt hos vår far och åt lite frulle. Vid 11 gick vi till kyrkan för att få lite stämning och det var lika fint som alla andra år! Efter det begav vi oss hemåt för julbord, hade en foodbaby därefter kan jag lova. Var första gången på 5 år jag åt julskinka på julbordet, så värt!! Efter det blev det Kalle (såklart) och lite fika. Tomten kom oväntat tidigt i år faktiskt så vi öppnade klapparna rätt så snart efter fikat!

Det tog ett bra tag att öppna klapparna eftersom vi var så många och ville ta det en och en! Till slut fikade vi (igen) och det var nog allt. Hade som sagt en superbra dag och hoppas ni också hade det! Fick så många fina paket, åt mycket god mat och hade en härlig gemenskap. Idag är det juldagen och planerna var att åka till farfar för lite julfirande men det kanske blir ändrat, vi får se. Jag skriver något senare, pussar!

                                                                                   Den klassiska jul-selfien! // Lite julbord. // Jag och ma sis!                                              Bordet var dukat och fint inför lunchen! // Finaste mamma och Oskar. // Tomten var hos oss också!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas