oliviaelli

Två år sedan

"Olivia, du har anorexia nervosa." 

När jag fick veta detta den 20 december 2012 så föll allt för mig. Jag orkade inte mer, jag ville bara må bra igen. Till slut bestämde jag mig för att göra allt för att bli helt frisk. Idag står jag här 10 kg tyngre och mår bättre än någonsin, jag äter betydligt mer och jag tränar för ett helt annat syfte. Jag säger inte att det har varit en dans på rosor för, helt ärligt, har det ibland varit ett rent helvete. Vägen har inte varit spikrak men jag står här idag som en mycket starkare människa.

Det känns helt ofattbart hur långt jag kommit sedan dess. Igår var jag på ett möte då vi bestämde datum för utskrivning från BUP vilket sker i mars då jag fyller 18 år! Jag är så himla glad att jag har krigat hela vägen, att jag aldrig gett upp hur jobbigt det än varit och att jag tagit emot den hjälp jag behöver. Livet är mycket, mycket, mycket mer värt än att bara trycka ner sig själv och därför valde jag att vända riktning. 

Nu ska jag njuta av julen och äta mycket gott, för vet ni vad? Jag kan och jag vill. Det är mitt liv nu, inte anorexins.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas