oliviaelli

Livstecken

Tänker inte ljuga för er så säger som det är direkt. Går igenom en ganska tuff period just nu och därför har jag lagt bloggen åt sidan lite grann. Tråkigt, för jag tycker verkligen om att skriva här! Det går sakta men säkert uppåt så inga sura miner här inte! Är omringad av så fina människor, så tacksam!!

Nog om det, hur mår ni? Mår ni bra? När jag inte funnits tillgänglig här har jag haft konsert med LL, gjort massvis med nya uppsättningar, åkt till min favorit i Limmared, ätit smält choklad och frukt (så himla gott), njutit av den första vårsolen, tränat, pluggat väldigt mycket engelska, gått på lov och firat Alla Hjärtans Dag med min fina vän Linnéa!

Träffade Linnéa som sagt igår och åt kycklingtacos, kollade på Bridget Jones Dagbok och åt choklad, det satt som en smäck! Tycker att Alla Hjärtans Dag är en mysig dag och att man ska fira den lite, hihi. Idag ska jag ev. träffa pappa och fika, senare ska jag träffa Jacob! Vi får se vart dagen leder. Ska försöka hålla lite liv i bloggen framöver, vi hörs senare! Puss puss.Söndagsfrulle i Limmared. // Första vårsolen, underbart!! Vart tog du vägen..? // Bild från igårkväll.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas