oliviaelli

Och där tog jag helg

Hej hopp! Har inte hunnit skriva något och när jag väl tagit mig tiden så har internet krånglat pga. åskan.. Nu är jag dock tillbaka som vanligt! Jobbade som sagt en sväng igår och packade bara så det var väldigt lugnt.

Efter jobbet blev det hem för släktkalas och sen kom min fina hit för lite skräckfilm, mys. Idag när vi vaknade var det inte så frestande att åka till jobbet men jag jobbade iallafall 9-17. Vi hade en hel del kalas idag så det var full rulle hela eftermiddagen! Jag kom hem runt halv 6, käkade lite middag och snörade sedan på mig skorna för att gå ut på en promenad med Linneá. Har inte träffat henne på superlänge så det var riktigt skönt att få catcha up lite.

Nu vaknade jag precis efter en powernap, haha är så himla trött. Jag skriver igen imorgon, hoppas ni har haft en bra helg! Min helg börjar nu hihi, puss på er.

Svar på tal: Det var någon som frågade vad jag gjorde så tidigt på jobbet eftersom vi börjar 10. Jag var hos min morbror och hjälpte honom inför semestern på min lediga dag. :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas