oliviaelli

Lång dag

Nu är jag äntligen hemma efter en riktigt lång dag. Gick upp vid halv åtta, drog till gymmet och började jobba vid 10! Kom hem för en stund sen, nu skypar jag med Claes och ikväll blir det tacos. Det var allt för tillfället, skriver sen puss.

Bjussar på en bild efter gymmet.

Festligheter i Rottne

Hej hopp! Igår så åkte jag och Jacob in till Växjö vid 5 för lite pizza med Emmis, riktigt gött. Vid 8 åkte vi till evedal och vände och efter många om och men så hamnade vi i Rottne. Hade riktigt roligt, tack för kvällen allihopa!! Vi stannade kvar hos William till kl 6 imorse pga. inga nattbussar så är rätt trött nu. Bjuder på två bilder från igår iallafall! Ikväll blir det lite grill och senare ska jag träffa Jonna! Puss.

härliga minnen 2014 so far

Första gracekvällen någonsin, dock saknas Magda på bilden. // Mysfika med fina Arlinda!! // Överraskningsfika på min födelsedag av de goa brudarna. // Lång nattpromenix med Magdis på valborg.
Kvalitétstid med bästis, bör inträffa oftare. // Sa adjöss till ätstörningen för gott och tog träningen på allvar! // Pride, behöver jag säga mer än så? Helt underbart. // Finlunch på stigs med Jonna och Jacob, big love.

 

Frulle på donken

Godmorgon! Sitter på donken just nu med Emma, Jacob och Sofia efter en händelserik kväll/natt i rottne! Berättar mer senare, puss.

tre gamla godingar

Good morning! Vaknade redan för ett timme sen och gör inte mycket. Har hunnit käka lite frulle men sen dess har jag bara legat i sängen. Planerna för kvällen är oklara men återkommer vad det blir sen! Nu ska jag nog snöra på mig skorna och dra ut ett varv, pusselipuss.

              

Roadtrip till Växjö

Tjo hej! Nu är jag hemma igen efter min roadtrip till Växjö (trots ledighet). Träffade Emma, hämtade ut med medicin, svängde förbi skolan och sen mötte vi upp Emil och Claes. Vi bara chillidillade lite och tog tåget hem vid 6. Nu är jag hemkommen igen och har precis ätit middag, vrålhungrig.  Skulle egentligen dra till gymmet men kände inte för det idag pga. otaggad och trött. Ibland är det så och då är det bättre att stanna hemma! :) Få dra en repa imorgon istället då jag har mer energi. 

Hoppas att ni har haft en superbra dag! Puss.

oh lovley weekend

Godmorgon alla fina! Jag har faktiskt redan gått på helg vilket är otroligt skönt. Skulle egentligen gå idag med men vi hade så mycket inställt så vi fick ledigt istället! Nu har jag precis ätit frukost: en variant av bananpannkakor fast matigare + varma äpplen, kanel och en skvätt yoghurt. För gott men dom blev riktigt fula hehehe.. Ingen hejare på att vända pannkakor om man säger så.

Nu ska jag lägga mig i solen en sväng och planerna för dagen är att åka till Växjö för att träffa en kompis tror jag. Vi får se vart dagen leder!

ghd curl hold spray

Idag fick vi våra beställningar från ghd och jag beställde ett spray som heter Curl Hold Spray.
Det är både värmeskydd och gör så att lockarna håller mycket bättre. Värt att testa, återkommer med resultat hihi.

Together

Goddag! Ovan ser ni två bilder från idag: blekfis bredvid Becca och en bild på min tröja idag. Vi håller på med ett hemligt projekt med kåren så ni får veta längre fram vad det är ;) Vi fick våra beställningar från ghd med, visar vad jag köpt ikväll! Sitter på tåget just nu och ska svänga förbi frisören på drop-in och ikväll blir det plugg. Skriver sen puss!

måndag 20.54

Såhär taggad var jag på att träna idag. (Se bild nedan, det vill säga inte alls..) Jag drog mig dit iallafall och det gick helt okej. Dagen började för övrigt väldigt bra men det vände så fort jag satte mig på tåget. Missade hållplatsen där jag skulle av så hamnade i Gnosjö och fick ta bussen därifrån. Blev så frustrerad så började nästan gråta hahaha, men det blev bättre sen. Nu sitter jag i skype och ska snart sova, hoppas ni har haft en bra dag! Puss puss.

Klassfest

Hade en riktig go kväll igår med tjejerna från klassen, kul att umgås utanför skolan med! Bilden är tagen i början och därför är inte alla med.. Kom hem runt 12 och idag så ska jag och Magda på äventyr ;) ha en bra dag!!

Mors dag

Grattis på mors dag mamma, du är verkligen bäst.
Du har verkligen stöttat mig igenom allt och alltid hjälpt mig upp när jag fallit! Min hjälte, jag älskar dig mest! Puss puss.