oliviaelli

Brunch, cardio och annat skoj

Nämen hallå! Det var ett litet tag sen jag skrev något men jaja, here I am! Hur mår ni? Jag mår toppen, har bara lite värk här och där av olika slag haha. Körde armar och axlar med min babe i torsdags och har fortfarande ont, ett bevis på att han är grym på att peppa! Känns skitbra att ha kommit igång med träningen på riktigt nu, wehooo. 

Vad har jag gjort annars då? Ätit massa godsaker, kört 30 min cardio på gymmet i eget arbete för idrotten (läs: helt slut men roligt värre!) och roadtrippat till Lund med min familj. Igår när vi anlände till Lund så käkade vi lunch (dog i matkoma, här håller man inte tillbaka) och sen shoppade vi lite. Jag fick med mig en julklapp och ett torrschampo men annars ingenting. Hade tänkt köpa lite fler klappar i veckan, hatar att vara i sista minuten haha!

Idag har vi varit i Flyinge på julmarknad och hästtävlingar, var ganska opepp men till min förvåning var det faktiskt spännande! Nu har vi precis pussat och kramat Becka hejdå och sitter i bilen påväg hem. Ska försöka mig på att uppdatera bra, just nu har det bara inte blivit. Pusselipuss!

1/3 av klassen hade klippmodeller så jag passade på att styla lite! // En gudomlig chokladbakelse. // Slutkörd efter le gym.


Fredagsgodis hihi (bara mat bilder typ) // Resultatet från stylingen! // Brunch igår, mums filibabba! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas