oliviaelli

Latest

Nämen hallå! Det var ett bra tag sedan men har mina anledningar. Prioriterade bort bloggen ett tag så jag hann återhämta mig helt och hinna med skolan under tiden. Att hålla bloggen uppdaterad har varit ett stressmoment för mig, sad but true, men nu tar jag nya tag! Tycker det är så himla roligt hihi.

Jaha, vad har jag gjort det senaste? Jag har pluggat för det mesta men umgåtts med mina frändz, Claes, varit på halloweenfest och lite annat skoj. Har jobbat också, det behövs! Idag är det sista dagen på höstlovet och känns helt okej att komma tillbaka till skolan imorgon. Tog ännu ett par blodprover förra veckan (tar aldrig slut typ haha) och resultatet visade blodbrist. Ska få lite järntabletter för det och sedan är jag nog helt hundra! Började lite smått igår med en pw, så himla underbart!! Har inte tränat på månader så det känns jättebra. Kära kropp, keep your shit together now. 

Införskaffade mig en hatt // Mys hos min syster i Lund! // Lite middag med min fina.

Jag och min pingla på halloween! Började med förfest i Rottne och sedan vidare till Grace! Nice kväll. // Efterrätt på Rosegarden igår. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas