oliviaelli

Hejdå 2015

Wow, vilket år. Både riktigt roligt och lärorikt men ändå tufft och omtumlande. Tänk att jag imorgon kan säga; Detta året tar jag studenten. Hur sjukt?
Det har hänt så mycket men klistrade ihop några bilder från året iallafall och en resumé får ni nedan. PS: Vet att en bild är med två gånger hehe.Januari: Tränade mycket, firade några nyfyllda 18-åringar, var i Kläppen på skidsemester en helg, grejade med vårt UF-företag och hade mitt första kundpass.

Februari: Grejade mer med vårt UF och om jag minns rätt var det mycket i skolan denna månaden..

Mars: Händelserik månad! Mer UF, fyllde 18, skrevs ut från BUP, blev anställd på Max och festade i Lund.

April: Åt mitt första riktiga påskägg på länge, åkte till Vemdalen, tränade ännu mer, åkte även till Lindvallen genom pappas jobb och firade valborg.
Började må sämre och slutet av tvåan var rätt så tuff.

Maj: Började min första praktikperiod på Globe, var riktigt förkyld och klippte av håret. 

Juni: Gjorde Samanthas uppsättning inför balen, gick på några studenter och åkte till Kreta med min dåvarande pojkvän.

Juli: Jobbade mycket, besökte Emmaboda och firade Jonnas 18-årsdag med middag.

Augusti: Jobbade även denna månaden en hel del, var i stugan, började träna igen försiktigt efter ett självvalt uppehåll och påbörjade årskurs 3.

September: Sprang tjejmilen med mamma, fortsatte min praktik på Globe, var i Frillesås på Maria Åkerbergs fabrik och gick på studentfest. 

Oktober: Denna månaden tog det slut mellan mig och C så jag spenderade mycket tid med mina vänner. Fick upp ögonen mer för smink och flög till Gran Canaria.

November: Partajde en del, började vänja mig vid praktiken och blev väldigt bekväm i det, besökte Stockholm med klassen och träffade Samantha igen efter några månader.

December: Färgade håret grått en sväng, förberedde inför julen, var mycket på salongen och jobbade även här en hel del.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas