oliviaelli

Lördag 28 februari

Tjo hej kära läsare! Vilka dagar det har varit sen sist, fullt upp som vanligt.. Lite tråkigt att bloggen hamnar åt sidan men jag gör så gott jag kan! Idag har jag varit väldigt effektiv: städat, fixat tvätten, förberett en film till vår företagspresentation, pysslat om mig själv, ätit middag hos min låtsasfarmor och druckit kaffe med några chokladbitar (<3).
Kom hem efter mello och nu ska jag krypa till kojs. Puss puss!

long time, no see

Hej på er. En lång, välbehövd bloggpaus blev det. Ibland mår man inte jättebra och det gör jag inte nu heller. Har legat i soffan hela sportlovet med influensa vilket inte känns så kul. Jag måste lära mig någon gång att jag inte kan vara överallt, göra allt och hinna med allt. Stressar på tok för mycket och då reagerar min kropp när jag äntligen får slappna av. Skärpning nu Olivia!

Jag hann iallafall fira in alla <3 dag med min älskling: pizza framför mello och sedan Fifthy Shades Of Grey vid 12-slaget tillsammans med ett par kompisar. I söndags klippte jag Gustaf och sedan efter det blev jag sjuk. Har också färgat utväxten och stått på en mässa med företaget!

Hoppas ni mår bra.

Hejsan hoppsan

Hej på er! Måndag igen och är inte riktigt på humör för att blogga, har lite annat att fokusera på. Haft engelska idag, färg på frisörlektionen och kört legday med min lovie. Hoppas ni mår bra!

Proteinbars a la Well-Being UF

Tjo hej! Vaknade med tuppen idag och bestämde mig sedan för att dra till gymmet. 10 minuter senare hade jag ändrat mig och bestämde mig för att baka för vårt UF, sagt och gjort. Claes kom hit vid 12 ungefär och nu har vi precis blivit klara. Blev en vilodag idag trots allt men kör ben imorgon istället! Nu ska vi kolla lite på Prisoners och sedan åka till mormor för pizza, yummie.

Puss!

Upp