oliviaelli

Svar på frågestund

Har du några planer på vad du vill du göra efter studenten?

Svar: Jag har många drömmar jag vill uppnå men först och främst ska jag avsluta mitt gesällbrev! Vill såklart jobba som frissa men vill gärna resa också och bli PT.Vart handlar du mest dina kläder eller vilken är din favorit affär? xxx

Svar: H&M och Gina Tricot! Lager 157 är också ett smultronställe.

Stjärntecken och favoritmat?

Svar: Jag är fisk och favoritmat får nog bli grekiskt, gärna med fetaost och tzatziki!

Vad heter du i andra namn och vilken årstid gillar du mest?

Svar: Elisabeth, därav mitt bloggnamn! Jag tycker om våren och sommaren, gärna i april-maj! :)Har du någon tatuering eller piercing? 
Vill du ha tatueringar eller piercing? 

Svar: Japp, jag har två piercingar! En i naveln och en i näsan. Jag hade gärna haft en tatuering eller två också!

Har du något smeknamn och har du kille, isåfall vad heter han?

Svar: Har många smeknamn: Olli, Ollan, Oliven, Bebis etc. Ja, det har jag och han heter Claes! :)Vad tycker du om feminism?

Svar: Jag tycker att feminism är bra men jag tror att många har fått fel bild av vad feminism är. Jag anser att vilket kön man än tillhör, så har man exakt lika värde och ska behandlas likadant! Många har fått det om bakfoten att det är manshat, vilket jag tycker är synd. Det finns olika sorts feminism men jag står för den rätta feminismen: jämställdhet!

Jeans eller tights? godis eller chips? gymma eller gruppass? vad är din favoritfrukost? 

Svar: Bra fråga.. Beror på vid vilket tillfälle men jeans oftast! Godis alla gånger. Gymma eftersom man får styra passet lite som man vill. Min favoritfrukost är nog kvarg med hallon och flingor och två grova mackor eller omelett! Favoritoutfit? hur beskriver du din klädstil? favoritartist? favoritmat?

Svar: Min favoritoutfit är nog en klänning med ett par tights och boots. Min klädstil är ganska simpel, tar på mig det jag trivs i och känner mig bekväm i! Har ingen särskild favoritartist direkt, lyssnar på mycket blandad musik. Favoritmat svarade jag på lite längre upp! 

26 januari 2015 13:34 | Q&A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas