oliviaelli

Brunch


Godkväll. Startade dagen perfekt med en promenad ner till centrum med Jonna och det följdes av brunch på Stigs, favvo. 
Därefter gick vi en runda på Åhléns och resten av dagen chillade vi hemma hos mig. Saknat den tjejen alltså! 
Vid 18 så åkte jag till min far för att klippa honom och farfar och nu har jag precis fått i mig lite kycklinggryta med ris. 

Hoppas att ni har haft en bra helg, kisses xx / O

six

- Dricker på tok för mycket lightläsk ex. nocco, cola zero, celsius etc...
- Jag har stora visioner och vill komma långt i livet. Vill se, upptäcka, uppleva. 
- Har fått väldigt mycket självrespekt det senaste än vad jag haft förut och låter inte andra behandla mig hur som helst.
- Jag tar studenten om exakt 149 dagar.
- Jag saknar löpningen som bara den, men ska ta det lugnt tills jag ätit färdigt min penicillin.
- Ska man bjuda mig på fika så går kladdkaka ALLTID hem. Tycker inte kanelbullar och muffins är någon höjdare.

Åh sommar... Längtar..

Hej så länge älsklingIdag fick jag krama storasyster hejdå på flygplatsen, lite jobbigt att lämna henne men kommer hälsa på så småningom!
Därefter åkte vi till ett par vänner i gbg för fika som följdes av ärenden och nu är vi hemma igen. Kvällen består av en prom
enad med min mor i snön och sen blir det lugnt. Kisses / O

Inspirationsdag

Japp, då var det fredag. Gick upp med tuppen idag för att ge skolan en chans, blir knäpp av att bara sitta och glo!
Vi hade inspirationsdag idag gällande service och bemötande, så det var rätt lugnt.
Det handlade mycket om varför människor beter sig på ett visst sätt, hur man kan tänka och massa andra tips, trix och övningar. Väldigt givande och gick hem med ett leende på läpparna! 


Fick springa på perrongen i Alvesta idag för att hinna med mitt tåg hem, så nu sitter jag här med ett dunkade huvud. Ikväll blir det taconight med familjen, mysipys. Hoppas ni haft en bra dag. xx

Lilla jag idag, lite nytt ifrån Monki som jag var tvungen att inviga.


American pancakes
Gjorde en version av amerikanska pannkakor idag; 1 ägg, 1 dl mandelmjöl, 1 dl smaksatt yoghurt, 1,5 tsk bakpulver.

Godmorgon mina fina. Alla dessa pannkaksfrukostar, är inne i en pannkaksperiod nu verkar det som haha! Är man sjuk får man passa på att äta gott. Hemma idag också, morgondagen är oklar. Vill bli helt frisk så jag slipper dras med detta lika länge som sist (var sjuk i månader från och till..) Idag har jag sällskap iallafall för att Rebecka är hemma. Helt galet att hon flyttar till Skottland på lördag.. Ha en fin dag. / O

skogen är en förtrollad plats

    

Solen smekte försiktigt mitt ansikte och kylan gjorde mina kinder rosiga. Den kalla, friska luften fyllde min lungor och Coldplay strömmade in genom öronen. Plötsligt, insåg jag vilken vacker plats jag befann mig på, så jag stannade och slog ett öga kring mig. Vilken lycka egentligen. Skogen gjorde mig lugn och ångesten började avta. Tankarna klarnade och jag kände mig piggare. Min hund verkade inte heller tycka att platsen var så illa för hon sprang nyfiket omkring och nosade. Rebecka hade rätt, man mår bättre när man befinner sig i naturen.

Lite frisk luft kan göra så mycket. Även om det bara en kort runda med hunden. Man blir så hängig av att bara ligga inne när man är sjuk.
Jag har inte varit ute på flera dagar. Men idag fick jag chansen och dagen ändrade sig trots allt. 
Naturen är en helt fantastisk plats. 

några förändringar

Ska jag göra en förändring på en kund tycker jag att det är väldigt roligt med före- och efterbilder! Här är några färger jag gjort den sista tiden.
Är ni sugna på att göra er fina i håret så tveka inte på att höra av er! Ni är mer än välkomna.

Bild 1; En utvättad färg med utväxt -> En ny fräsch violett färg & botten!
Bild 2; En utvättad färg med utväxt -> Uppfräschning av nyans med något rödare ton + färgad utväxt. Framförallt mer glans!
Bild 3; Blonda slingor -> En mörkare och varmare färg. 


Havreplättar

 

Godmorgon fina ni! Detta var min smarriga frukost igår och idag blev det toast. Är man sjuk så får man ju alltid sysselsätta sig med något, eheh.
Var på vårdcentralen och fick pencillin igår så nu får vi hoppas att jag kommer på bättringsvägen. Denna dagen lär också bestå av vila och Wallander, ha en fin dag. xx

06.36Godmorgon, eller ah god vet jag inte om den är.. Vaknade kl 06 av att jag hostade som tusan och näsan var igentäppt.
Har mått såhär ett par dagar nu men idag hade jag även ont i halsen vilket troligen är halsfluss.. Inte roligt alls, usch! Ska ringa vårdcentralen senare så vi får väl se vad som händer..
Har boostat min kropp med clementin och julte med citron & honung. Får försöka sova lite till. Talk to you later. Love / O