oliviaelli

Kategori: clothing

outfit of today

God eftermiddag! Vilken bra måndag det har varit. Först flätteknik, sen svenska och avslutade med permanent. Gjorde världens tabbe genom att glömma mobilen i skolan.. Så fick åka tillbaka från stationen till skolan, springa till nästa buss och springa från bussen till tåget. Hann precis med på minuten, riktig tur!! (Ibland får man ta fram sina superskills liksom hehe) Cyklade hem i sol och nu har jag precis hoppat i mjukis. Fick en positivt samtal innan idag också, det kunde inte blivit bättre!

Nu väntas mat innan ett pass, perfekt avslutning. Puss puss!

Invigde min nya tröja från BikBok också, himla mysig. Matchade det med ett par slitna jeans och boots!

new shoes

Hej alla läsare! Då var lovet slut för min del vilket betyder tillbaka till skolan. När det börjat ljusna imorse så kom solen fram och den har stannat hela dagen, så underbart! Har börjat få lite vårkänslor hihi. Gick i skolan 9-15 idag och efter skolan skyndade jag ner till stan för att köpa ett par nya skor. Jag hittade ett par och köpte dom direkt, spontanshopping kan man säga.

Kom hem för en liten stund sen och ikväll ska jag bara njuta av att inte ha något plugg. Hoppas ni har haft en bra dag!!

Nya boots från DinSko.

 

favorite

Min militärgröna blus från Lager 157 är verkligen en favorit i garderoben. Älskar volangerna och att det är lite öppen rygg, så fint. Tyvärr börjar det bli lite kallt för denna men får införskaffa mig en bra kofta!

 

favorite accessories

 Mina favorit accessoarer är helt klart dessa! Mitt fina Thomas Sabo armband, mitt hope-armband och mina Thomas Sabo örhängen. Jag passar bäst i vitt och silver faktiskt om man jämför med guld och därför äger jag fler silvriga smycken.
 
 

OOTD 17/9

Körde på lite mysoutfit idag eftersom det var så himla kallt ute. Frös t.o.m. med långarmad under stickad kofta(!!!), usch. Toppen är från Gina Tricot, koftan från H&M och jeansen är från Lager 157.

 

Wanties

Är helt kär i dessa bootsen, ska nog försöka införskaffa ett par i höst! Från DinSko.

dagens

Blus - Chelsea  Jeans - JC  Klocka - GANT  Armband - Rhodos