oliviaelli

Kategori: inspo

Summerdresses inspiration +

 

Att köpa nya klänningar inför sommaren varje år är något som hör till! Älskar att strosa runt i en klänning och ett par lätta skor, inte svårare än så!
Behöver inte vara något avancerat, bara en lätt och enkel klänning är riktigt snyggt (och skönt när det är varmt.)
Det är lätt att matcha också: hatt, lockar, fläta, nybadad, you name it! Perfekt ju.

Val av gymnasieprogram och framtidsdrömmar

Att veta vad man ska göra i framtiden är svårt för väldigt många och val i livet. Jag kände så när man skulle välja gymnasieprogram i nian: "Ska jag gå detta? Blir jag låst till ett visst arbete om jag går den här linjen? Kanske är bäst att gå ett högskoleförberedande.. Men jag vill ju ha roligt i skolan också nu när jag får chansen?"

Som många vet valde jag, efter om och men, en praktisk linje. Det var lite läskigt att börja i en ny stad men har alltid varit lite upptäckare av mig så gav det en chans! Jag fick dock ofta höra att jag skulle få svårt att få jobb och om jag ångrade mig, så skulle det vara kört. Det tycker jag är fel att säga för man får en bra utbildning, har roligt och i värsta fall kan man läsa upp om det nu vore så. Är man driven så kan man jobba med vad man vill i framtiden, gymnasievalet är inte livsavgörande! 

Så till alla er som ska välja till gymnasiet i år eller längre fram: Välj det DU vill! Gå inte något för att dina kompisar ska det, du ska göra detta för din skull. Jag kände ingen i min klass på min nya skola flera mil ifrån staden jag växt upp i, men det stoppade inte mig. Att våga var det bästa jag gjort i mitt liv och jag har växt så så mycket som person. VÅGA!

Nu när jag är 18, myndig och "nästan vuxen" så har jag börjat tänka på vad jag ska göra efter skolan. Jag lyssnade på Hanna Fribergs och Ellinor Löfgrens pod "måndagspepp" i helgen och insåg faktiskt vad jag egentligen vill göra med mitt liv (lyssna på poden, sjukt bra!!)  Det är så mycket jag vill göra och uppleva, jag vill passa på när jag är ung innan det är försent.

Frisör kommer jag bli alla gånger bara för att det är så himla roligt och för att jag älskar att jobba med olika människor! Men jag vill också resa och se världen. Jag ska som sagt redan i sommar iväg själv med människan jag tycker om mest och det ska bli så mysigt och roligt, längtar snart ihjäl mig hihi. Det finns så mycket mer jag vill göra men om jag skulle skriva det här, skulle ni få läsa i en evighet haha! Vi får väl se vart jag hamnar. :)

Vad har ni för framtidsdrömmar?Bruduppsättning +

Hej hopp! Har haft en bra dag i skolan, slutade redan 13.20 så det var rätt lugnt idag. Vi har fått nytt schema nu och vi började dagen med uppsättningar! Vi har inte hållt på med det sedan i ettan så det var riktigt roligt att få göra det igen. Temat idag var bruduppsättningar och det kommer hålla på ett tag framöver, så himla roligt! Avslutade dagen med idrott då jag körde lite armar i gymmet.

Nu har jag precis förberett det sista inför imorgon och ska krypa ner framför en film med Claes. Hoppas ni har haft en fin dag!

Två små prinsessor och dagen uppsättning.

Dreamhair - Angelica Blick

Finns nog ingen som tycker att Angelica Blick's frisyrer är något annat än P E R F E K T I O N! 
Älskar den långa pagen och volymen, frisyren får verkligen liv. Tror det blir såhär nästa gång jag är hos frissan, men vi får se. Mitt hår är ganska slitet så det hade ju passat bra!

Vill lägga i lite ljusare slingor med, haha redan trött på min färg..
Den ser så tråkig ut nu och det som gäller är: lägga i en rödare ton eller lägga i ljusa slingor.. Saknar min blonda färg faktiskt så det lutar åt slingor!Vad tycker ni? Är det flipp eller flopp?

Happiness is not just a state of mind, it is a lifestyle.Godmorgon allihopa! Idag steg jag upp i tid och var hos optikern för synundersökning strax innan tio. Det gick bra och denna gången kanske lämpet är fullständigt haha.. Hade en för gammal undersökning när jag skickade in, stabilt. Idag blir det jobb 12-19 och sen kommer min boyfrääänd hit, hoppas ni får en bra dag!

Mina största förebilder inom träning +

Izzy.

Hittade denna bloggen för ett par veckor sen bara! Hon har kommit över sin ätstörning och bloggar mycket om tankar, tips, träning och maaat! Ellinor Ebsworth.

Fitnessbruden som kör sitt egna race! Hon gick från en smal tjej som bara tränade kondition till att lyfta. Hennes liv går för det mesta ut på mat och träning, riktigt roligt att läsa faktiskt.Och sist men inte minst, Amanda Essen!

Jag har skrivit om henne förut och tycker verkligen om hennes blogg. Hon har också gått igenom en ätstörning men är nu tillbaka på banan! Riktigt inspirerande tjej. Hon bloggar också för mmsports och den bloggen hittar ni här.