oliviaelli

Kategori: it's more than just music

Pepp-lista

Är speciallist på att lyssna på deppig musik när jag är nere så tänkte dela med mig av min bästa pepp-lista!
Lyssnade ofta på den i höstas, funkade superbra faktiskt, blir mycket gladare! 


  

En inte så lugn fredag

Hallå där! Vaknade för en halvtimme sen av larmet för att kunna ha en lugn morgon innan jobbet. Planerna inför dagen är att åka ner till stan och göra ett ärende, sedan jobb mellan 11-19 och efter det gymmet! Full rulle här.. Hoppas ni får en bra dag puss!

                

Håkan Hellström 7 Juni Ullevi

Vilken dag det var igår. Är fortfarande helt mållös, riktigt riktigt underbar konsert. 

Det hela började med att vi gick upp halv fem för att sätta oss i bilen halv sex. Vi var framme runt åtta och skyndade oss till Ullevi för att få kö-nummer! Vi hamnade på plats 931-934 så vi var alltså bland dom tusen första, hur fett? 

Under dagen blev det en sväng på ICA, vi blev lärda hur man vek pappershattar, spring till donken för mer mat, solsting, rekordsnabb toapaus i skogen och surande på folk utan respekt som trängde sig utan nummer. Vi träffade massa nytt folk och sen också Matilda och Linnéa! Insläppet var runt 5 och vi hamnade riktigt nära scenen på första parkett! 

När konserten väl började kunde det inte bli bättre. Det var så himla fint bildspel, raketer osv vilket gjorde hela konserten ännu bättre! Vi hade ju betalat för att se världens bästa Håkan men vi fick Veronica Maggio, Kapten Röd och gänget från Känn Ingen Sorg på köpet. Helt unbelieveble, bäst bäst bäst. Det var mycket dans, mycket skrik, mycket tårar och mycket glädje.

Efter konserten tog vi oss ut från Ullevi och tog oss direkt till donken. Kom hem runt 4 så sov till 12 idag vilket är väldigt ovanligt för min del. Tänkte bara avsluta inlägget med att säga: Om ni aldrig gått på en sådan här konsert, gör det. Det är en så häftig känsla och sjukt mycket gemenskap. Bästa kvällen i mitt liv.

Ingen människa är illegal

"The Knife firar nationaldag genom ny låt på svenska (!). Budskapet är tydligt: Ingen människa är illegal."
Låten släpptes idag på youtube, lagom till Sveriges nationaldag. Riktigt, riktigt bra låt och faktumet att det är The Knife är bara ett plus.

Källa.

tre gamla godingar

Good morning! Vaknade redan för ett timme sen och gör inte mycket. Har hunnit käka lite frulle men sen dess har jag bara legat i sängen. Planerna för kvällen är oklara men återkommer vad det blir sen! Nu ska jag nog snöra på mig skorna och dra ut ett varv, pusselipuss.