oliviaelli

Kategori: träning

Morgonträning rygg + mage

Godmorgon alla läsare! Vaknade svintidigt, blir inte ens förvånad längre haha. What to do liksom, bara att stiga upp! Käkade lite frukost och sedan drog jag till gymmet för lite rygg och mage. Jag fick äntligen till en bra teknik på marklyft, SÅ GLAD!! Körde en annan ny övning, omvända hantelflyes och det gick också bra. Mage ska vi inte prata om, suger på att träna det haha! Tror jag måste prioritera det mer framöver och börja passet med det.. En stark bål är otroligt viktigt! 

Efteråt åt jag en questbar (såklart) och sedan åkte jag till apoteket för att hämta ut medicin. På vägen hem köpte jag lite kvarg, (can't get enough) och nu har jag precis lagt mig i sängen. Ska sminka mig snart eftersom jag ska träffa Jacob för första gången på typ 100 år? Ska bli himla roligt att träffa han igen!

Hoppas ni får en bra dag! Förresten, glöm inte utmaningen ;)

"She who dares wins" Ja, idag vann jag i marklyft! // Vågade mig på en selfie och ber om ursäkt för kvalitén.

Last day of 2014 // Nya gymhandskar

Hallå där! Då var det sista dagen 2014, känns helt ofattbart. Kändes nyss som året startade, tiden bara rinner iväg! Detta nyåret blir något lugnare än förra året, ska bara vara hemma med min familj och Claes, mysimysi. Blir lite tre-rätters, spel och sång för födelsedagsbarnet vid 12-slaget hihi! :) 

Idag gick jag upp runt halv 9, svepte en tallrik gröt och en macka och sedan begav jag mig till gymmet! Blev biceps, triceps och bröst idag och nu är jag helt mosig i musklerna, gött. Nu har jag precis städat och snart kommer Clarre (hoppas jag, tåget var ju sent som vanligt) och sedan ska jag fixa Jonnas hår.

Det är mina planer idag, hur ska ni avsluta året?Provade min nya gymhandskar idag, sjukt sköna! Man fick ett fastare grepp då vikterna vanligtvis glider ur händerna typ. Rekommenderar!!

Pre workout

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost: gröt + 2 ägg, clementin och mjölk. Perfekt uppladdning eftersom jag ska åka till gymmet om en stund. Tänkte vara där så fort det öppnar så att jag har tid över till annat sen! Idag är det legday som står på schemat och sedan ska vi till farfar för lite julfirande. Hej så länge! 

5 km löpning

Hej kompisar! La mig precis i sängen efter en ihärdig dag. Började med lite första-hjälpen lektion, film och tillslut lite prov på idrotten. Slutade tidigt (okej, inte så jobbigt ändå) och drog ner till stan med Magda och Isabell för lite ärenden. Satt på Excelle med Magda ett bra tag och catchade upp lite, myspys. Tog tåget, gick hem och åt lite mat. Därefter tog jag en löptur på 5 km, lite kämpigt idag men tog mig igenom den! Man får pusha sig själv liksom.

För övrigt har jag lämnat två beställningar från vårt UF-företag, roligt att det rullar på och att det är folk som är intresserade! Nu blir det sängen för att ladda upp inför sista skoldagen detta året, så gött. Behöver lov nu.

Paket från fitnessbutiken

Förra veckan var det julafton för min del, hihi. Fick hem ett paket från fitnessbutiken med lite grejer!
Behövde en ny gymbag så passade på och fick även lite prover på olika proteinpulver, hur roligt?! 

Just nu kan ni också få lite rabatt för köp över 1000 kr, hur nice? Om ni är sugna så ange rabattkoden i kassan och voila!